Na stránce účtu klikněte na svůj profil v pravém horním rohu;
Na stránce profilu klikněte na „Delete My Account“ („Smazat můj účet“) v pravém dolním rohu;
Zobrazí se potvrzovací okno. Pokud opravdu chcete účet smazat, klikněte na „Delete“ („Smazat“);
Požádáme vás o vyplnění krátkého dotazníku, který nám pomůže službu zlepšit. Pokud nechcete, klikněte na „Skip Survey“ („Přeskočit dotazník“);
Účet bude smazán a kartu můžete zavřít.
Upozornění: smazáním účtu se smažou všechna jeho data. Pokud máte aktivní předplatné, bude zrušeno bez vrácení peněz.
Účet můžete obnovit do 1 dne od zahájení mazání. Kontaktujte nás na [email protected] nebo přes živý chat na našem webu.
Některé technické údaje související s vaším účtem můžeme uchovávat. Více se dozvíte v našich Zásadách ochrany osobních údajů.