Hesap sayfanızda sağ üst köşedeki profilinize tıklayın;
Profil sayfasında sağ alt köşedeki “Delete My Account” (“Hesabımı sil”) düğmesine tıklayın;
Bir onay penceresi açılır. Hesabınızı silmek istediğinizden eminseniz “Delete” (“Sil”) seçeneğine tıklayın;
Hizmetimizi geliştirmemize yardımcı olması için kısa bir anketi doldurmanızı isteyeceğiz. İstemiyorsanız “Skip Survey” (“Anketi atla”) seçeneğine tıklayın;
Hesabınız silinir ve sekmeyi kapatabilirsiniz.
Lütfen dikkat: Hesabınızı sildiğinizde tüm hesap verileriniz silinir. Aktif bir aboneliğiniz varsa para iadesi yapılmadan iptal edilir.
Silme işlemini başlattıktan sonraki 1 gün içinde hesabınızı geri yükleyebilirsiniz. Bunun için [email protected] adresinden veya web sitemizdeki canlı sohbetten destek ekibimizle iletişime geçin.
Hesabınızla ilgili bazı teknik bilgileri saklayabiliriz. Daha fazla bilgi için Gizlilik Politikamıza göz atın.