Pe pagina contului, faceți clic pe profilul dvs. din colțul din dreapta sus;
Pe pagina profilului, faceți clic pe „Șterge contul meu” din colțul din dreapta jos;
Va apărea o fereastră de confirmare. Dacă sunteți sigur că doriți să ștergeți contul, faceți clic pe „Șterge”;
Vă vom ruga să completați un scurt sondaj pentru a ne ajuta să îmbunătățim serviciul. Dacă nu doriți, faceți clic pe „Omite sondajul”;
Contul va fi șters și puteți închide fila.
Atenție: la ștergerea contului se șterg toate datele acestuia. Dacă aveți un abonament activ, acesta va fi anulat fără rambursare.
Puteți restaura contul în termen de 1 zi de la inițierea ștergerii. Pentru aceasta, contactați asistența la [email protected] sau prin chatul live de pe site-ul nostru.
Este posibil să păstrăm unele informații tehnice legate de contul dvs. Aflați mai multe din Politica noastră de confidențialitate.