Na stronie konta kliknij swój profil w prawym górnym rogu;
Na stronie profilu kliknij „Delete My Account” („Usuń moje konto”) w prawym dolnym rogu;
Pojawi się okno potwierdzenia. Jeśli na pewno chcesz usunąć konto, kliknij „Delete” („Usuń”);
Poprosimy Cię o wypełnienie krótkiej ankiety, która pomoże nam ulepszyć usługę. Jeśli nie chcesz, kliknij „Skip Survey” („Pomiń ankietę”);
Konto zostanie usunięte i możesz zamknąć kartę.
Uwaga: po usunięciu konta wszystkie jego dane zostaną usunięte. Jeśli masz aktywną subskrypcję, zostanie ona anulowana bez zwrotu pieniędzy.
Możesz przywrócić konto w ciągu 1 dnia od rozpoczęcia usuwania. W tym celu skontaktuj się z pomocą techniczną pod adresem [email protected] lub przez czat na naszej stronie.
Możemy przechowywać niektóre informacje techniczne związane z Twoim kontem. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności.