На сторінці акаунта натисніть на свій профіль у правому верхньому куті;
На сторінці профілю натисніть «Видалити акаунт» у правому нижньому куті;
З’явиться вікно підтвердження. Якщо ви впевнені, що хочете видалити акаунт, натисніть «Видалити»;
Ми попросимо вас пройти коротке опитування — це допоможе нам покращити сервіс. Якщо не бажаєте, натисніть «Пропустити опитування»;
Акаунт буде видалено, і вкладку можна закрити.
Зверніть увагу: під час видалення акаунта видаляються всі його дані. Якщо у вас є активна підписка, її буде скасовано без повернення коштів.
Відновити акаунт можна протягом 1 дня з моменту початку видалення. Для цього напишіть до підтримки на [email protected] або в чат на нашому сайті.
Ми можемо зберігати деяку технічну інформацію, пов’язану з вашим акаунтом. Докладніше — у нашій Політиці конфіденційності.