Abyste o postup nepřišli, hru správně ukončete.
Uložte svůj postup ve hře;
Ukončete hru;
Pokud se po ukončení hry zobrazí launcher (např. Steam), ujistěte se, že synchronizace cloudových uložení je dokončena.
Poté ukončete relaci tlačítkem „End Session“ („Ukončit relaci“) v překryvu.
Pokud se launcher nezobrazí a vidíte jen plochu, počkejte, až se relace automaticky ukončí, aby se uložené pozice stihly synchronizovat (např. s aplikací Xbox nebo Epic Games).
Před spuštěním nové relace počkejte, až se synchronizují uložené pozice z předchozí relace. Pokud při spuštění nové relace uvidíte zprávu, že hra stále běží, předchozí relace je stále aktivní a synchronizace ještě neskončila. Jejím přerušením můžete přijít o uložené pozice.

Spuštění jiné hry 
Spuštění stejné hry
Váš postup a úspěchy se poté nahrají na cloudové servery příslušné platformy (např. EA app, Steam) a zůstanou tam, dokud se ke hře nevrátíte.